Om oss på RC Kakelteknik

Om oss på RC Kakelteknik

Vi är ett lokalt företag i Sandviken som specialiserat oss på kakel och klinker. Vi kan åta oss alla typer av uppdrag för både privatpersoner och företag.

RC Kakelteknik kan erbjuda våra kunder i Sandviken ett flertal tjänster inom kakel och klinker. Vi åtar oss både mindre som större projekt men har även möjlighet att utföra kompletta badrumsrenoveringar. Vid en totalentreprenad tar vi över ansvaret för projektet och koordinerar arbetet mellan olika hantverkare så att det inte blir avbrott samtidigt som du bara har en kontaktperson som uppdaterar dig om status..

 

Våra skickliga medarbetare

Våra golvläggare och plattsättare i Sandviken är utbildade och har varit verksamma inom branschen i många år. Det gör att vi är kreativa och lösningsorienterade, även då det handlar om mer avancerade uppdrag. Samtliga plattsättare och golvläggare i Sandviken innehar även våtrumsbehörighet genom Byggkeramikrådet. Det innebär att vi också utför säkra arbeten i våtrumsutrymmen. Du kan kontakta oss för information om hur vi kan hjälpa dig med din kakelsättning.


Tjänster på Plattsättare Sandviken

Kontakta våra plattsättare inför ditt projekt

Behöver du hjälp av en golvläggare eller plattsättare i Sandviken? Då är du varmt välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök där vi tillsammans kan titta på ditt projekt och ta fram den bästa lösningen!

Kontakta våra plattsättare inför ditt projekt

Kontakta oss

Här hittar du oss på webben